Livrare și retur

 

Produsele comandate sunt livrate pe teritoriul Romaniei, prin metoda de transport si plata aleasa de catre Cumparator la momentul efectuarii comenzii. Produsele vor fi ambalate corespunzator, sigilate, precum si asigurate pe toata durata transportului, pana in momentul receptiei coletului de catre Cumparator.

 

Livrarea se face in cel mai scurt timp posibil cu firmele de curierat stabilite intre furnizor si beneficiar. In cazul in care coletul nu ajunge in maximum 2 zile de la comanda, va rugam sa ne anuntati.

Doar comenzile plasate pe site pana in ora 15,00 sunt expediate in aceeasi zi.

 

Inainte de a efectua orice comanda, va invitam sa cititi sectiunea Termeni si conditii de pe site-ul nostru

Proprietatea asupra Produselor va fi transferata in momentul receptiei, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda. Receptia se considera efectuata la momentul semnarii de primire a documentului de transport furnizat de catre curier sau semnare de primire pe factura in cazul livrarilor efectuate de catre personalul Vanzatorului.

Pentru comenzile cu valoare de cel putin 1.000 RON, beneficiati de livrare gratuita oriunde in tara unde se gaseste un reprezentant FANCourier.

Comenzile mai mici le puteti primi oriunde, achitand taxele de expeditie. Livrarea produselor se face in cel mult 7 zile (uzual 2 zile) dupa confirmarea existentei in stoc a produselor comandate. 

Va rugam ca in cazul in care coletul adus de curier prezinta urme de lovituri sau ambalajul este deteriorat, sa desfaceti coletul in prezenta curierului si sa faceti un proces verbal la curier in care sa mentionati ce produse au ajuns deteriorate deoarece doar in baza acestui proces verbal se pot inlocui sau storna.

Plata se face in numerar, la livrare (ramburs).

Puteti returna orice produs primit cu defect de fabricatie, in termen de 14 zile lucratoare de la data livrarii. Rambursarea banilor pentru produsele stornate se realizeaza prin credit magazin sau virament bancar.